Je bent niet ingelogd. Log snel in om je in te schrijven voor activiteiten!
Nog geen account? Registreer je dan snel om mee te kunnen doen met activiteiten!

Terug
Maandelijkse Jong NS borrel - December

Inschrijven is niet nodig! 

Ha JongNS’er,

 

Elke eerste donderdag van de maand is er een mooie hoek van Uncle Jim gereserveerd voor JongNS! Hier kan je gezellig een drankje doen en soms zelfs een dansje. Er is ruimte genoeg voor jou en al je collega’s die zich op dat moment 35 jaar of jonger voelen.

 

Mocht je nou geen borrel-uitnodigingen meer willen ontvangen (maar wel lid blijven van JongNS) dan kan je je afmelden door in te loggen op www.jongns.nl en hier in je profiel het vakje ‘outlook uitnodigingen’ uit te vinken. Elke drie maanden versturen we een vernieuwde uitnodiging, bij de eerstvolgende ronde zul je dan uit de verzendlijst worden gehaald.

 

De borrel uitnodigingen (regioborrels uitgezonderd) worden vanaf alleen via outlook verstuurd en zullen niet meer op JongNS.nl staan

Graag tot elke eerste donderdag van de maand! En schroom niet om al je collega’s mee te nemen!

Groetjes,

Het JongNS Bestuur

Informatie over activiteit

 Locatie Uncle Jim
Datum/Tijd 07-12-2023 17:00 - 07-12-2023 23:00
 Annuleer voor 07-12-2023 17:00

Inschrijving gesloten

Contact

Postadres
Laan van Puntenburg 100
3500 ER Utrecht

jong@ns.nl

Bestuur
Maarten Boele
Frank Meijer
Diego Salas Valencia
Miranda Schenk
Murk de Roos
Over JongNS

JongNS is het jongerennetwerk voor iedere NS'er tot en met 35 jaar of die zich zo voelt. We organiseren maandelijks allerlei leuke en inhoudelijke activiteiten zodat jonge NS'ers het bedrijf, andere collega's en andere jongerennetwerken leren kennen. Op deze manier versterken we de samenwerking binnen en buiten NS en zetten we innovaties op uiteenlopende onderwerpen in gang.